Η ιστορία μας

history

2010 - 2011
Αφορμή για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας που θα δραστηριοποιείται με καινοτόμες ιδέες στο wealth management αποτέλεσε, το 2010, η κοινή διαπίστωση για το κενό που υπήρχε στον τομέα αυτό στη χώρα αλλά και ταυτόχρονα ο περιορισμένος τρόπος λειτουργίας των εγχώριων παικτών.

Έτσι, 4 στελέχη με πολυετή πείρα σε τμήματα wealth management ελληνικών και ξένων τραπεζών, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και προχωρήσαμε στην ίδρυση της Wealth.

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός πως συνδιαμορφώσαμε μαζί με τους πελάτες μας την κεντρική φιλοσοφία λειτουργίας μας:
Tης δημιουργίας δηλαδή ενός οικοδομήματος που να στηρίζεται στο αμοιβαίο συμφέρον και στη σταθερότητα της σχέσης Συμβούλου επενδύσεων (Relationship Manager) με τον πελάτη-οικογένεια.

 Το 2010 μετά από ενδελεχή διερεύνηση της αγοράς, καταλήξαμε στην σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Euroxx ΑΧΕΠΕΥ, για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την απαραίτητη υποδομή, συνεργασία με ελληνικούς και ξένους θεματοφύλακες και πρόσβαση σε όλο το φάσμα επενδυτικών προϊόντων.

2012
Η θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε η αγορά δικαίωσε τις προβλέψεις μας και οδήγησε γρήγορα σε ανάπτυξη. Ένα υποκατάστημα στην Πάτρα και 3 ακόμα συνεργάτες Relationship Managers προστέθηκαν στο δυναμικό μας.

2013
Το 2013 η Wealth ήταν ο μεγαλύτερος συνδεδεμένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Το υπό παρακολούθηση ενεργητικό των πελατών μας διπλασιάστηκε και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας σύστησαν σε νέους. 10 Relationship Managers, ένας portfolio analyst, ένας assistant manager και 2 assistants αποτελούν πλέον το έμψυχο δυναμικό της Wealth.

2014
Επισφραγίζουμε τη σχέση μας με εξωτερικούς συνεργάτες που εξειδικεύονται στην παροχή επενδυτικών συμβουλών. Παράλληλα συνεχίζεται με την ίδια δυναμική η αύξηση των κεφαλαίων και η προσέλκυση νέων πελατών.


 

2015
Το 2015, εν μέσω μιας από τις δυσκολότερες οικονομικές χρονιές στην ιστορία της χώρας, αποδείχτηκε για την Wealth άλλη μια χρονιά ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης. +25% του κύκλου εργασιών μας +10% στα προ φόρων κέρδη μας και +45% στο υπό παρακολούθηση ενεργητικό, ήταν μερικά από τα οικονομικά επιτεύγματα του 2015.

2016
Το 2016 αποτέλεσε για τη Wealth μια ακόμη χρονιά οικονομικών ρεκόρ και όχι μόνο. Πραγματοποιήθηκε ιστορικό υψηλό στη κερδοφορία της, τρία νέα μέλη προστέθηκαν στην ομάδα της, ενώ πρωταγωνίστησε και στην έκδοση των πρώτων διαπραγματεύσιμων εταιρικών ομολόγων στην εναλλακτική αγορά του ΧΑΑ. Κατά τη διάρκεια του έτους ολοκληρώθηκε η μετατροπή της από Ε.Π.Ε σε Α.Ε ενώ το στελεχιακό της δυναμικό μεταφέρθηκε στα πλήρη ανανεωμένα της γραφεία. (πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες)